Årsmöte

Håller årsmötet hölls den 25 februari. Vi har valt Johan Tordhag till ny ordförande efter Jaana som ofta studerar i Uppsala och inte kan ge full uppmärksamhet på SKHF. Margaretha Ohlsson har gått in som suppleant efter Susann som avgått.
———————————–

Helgutställningar

Det finns en del helger kvar som ger medlem möjlighet att visa upp vad man kan. Ledigt just nu är 6-7 och 27-28 april, 22-23 juni, 28-29 september och alla helger i oktober. På vår hemsida ser du vem som redan anmält sig till olika helger om du hellre vill fråga dessa om en gemensam utställning. Meddela Lars-Göran vilka dagar via info@skhf.se som du valt att ställa ut. Priset att ställa ut är 300 kronor. Vill du ha en medutställare som inte är medlem i förening kostar det denna 500 kronor.

Utställare kan hämta nyckel redan på tisdagen och återlämna senast på måndagen. Om du ska ha öppet mer än lördag och söndag meddela detta särskilt vid anmälan så det kommer rätt i reklamen.
———————————–

Påsken 2019 hängning

Påsken kommer närmare och vi som ska ställa ut har att komma till Mästers den 14 april klockan 11 för att tilldelas en plats och hänga/ställa upp våra alster efter direktiv från ansvariga.
———————————–

Påsken foldrar

Vi har tryckt upp foldrar inför påsken. Du kan komma till Mästers den 30 mars mellan klockan 13 och 14 för att hämta.
———————————–

Bussutflykt

Den 18 maj arrangerar vi en konstutflykt som går till Halland. Det är begränsat med platser i bussen så var framme när den särskilda inbjudan kommer. Först till kvarn gäller.
———————————–

Nationaldagen förlängs

Då Nationaldagen infaller mitt i veckan har vi beslutat erbjuda deltagarna att utan extra kostnad få ha kvar sina alster helgen som följer.
———————————–

Jurybedömd utställning

Den planerade juryutställningen har skjutits till april 2020.
———————————–

Nästa möte: 11 april kl 19.00