Informationsblad mars 2017

 

Senaste medlemsmöte

Ett stort antal medlemmar kom till Skurup Sparbanks Arena.

Största delen av mötet handlade om den kommande påskrundan. Det var både information från styrelsen som frågor från medlemmarna.

————————————————-

Nästa medlemsmöte

Styrelsen har bokat samma konferensrum för medlemsmötet den 23 mars klockan 19.00. Vi skickar ut kallelse och hoppas du kan komma.

————————————————-

Påsken 2017

Den 14 – 17 april kommer påsken att infalla liksom vår utställning. Hela 44 medlemmar kommer att medverka.

Det gäller att synas för att besökare ska komma till just oss vilket gör att styrelsen köpt reklamplats både i tidningarna, internetsidor och Guldkanalen på radion och på Pågatågen mellan Malmö och Ystad.

————————————————

Helgutställningar

Listan för helgutställningar skickas ut samtidigt med detta infobrev. Titta vilka tider som är intressanta för dig att ställa ut.

Finns det redan ett eller flera namn just den helgen ta kontakt och fråga om ni kan var fler. Helgutställningar under 2017 är kostnadsfria för medlemmar men fortfarande 400 kronor för medutställare som inte är medlemmar.

————————————————

Hemsidan

Hemsidan börjar att genomgå mindre ändringar. Alla formulär för att fylla i och skicka in är borttagna. Istället får meddelande skickas till föreningens nya e-post som är info@skhf.se

Vi har ev en medlems make som kan komma att vara ansvarig för innehållet på hemsidan. Han ska dock inte skriva själv utan inhämta information från styrelsen och er medlemmar.

Vi har ännu inte haft ett inledande möte om vad vi önskar från honom men olika ideer finns att arbeta med.

————————————————

E-post

Föreningen har nu en egen e-postadress som vi alla får lära oss att använda. Skicka frågor, synpunkter, material m.m till info@skhf.se

————————————————