Bussutflykt

Den 18 maj arrangerade vi en konstutflykt som gick till Halland. Det blev en rolig utflykt för alla som var med. Vi såg på när man gjorde en lergök och vi tittade på mycket konst. Ett arrangemang som kanske kan bli återkommande.
———————————–

Tennis vs utställning
Våra besökare var oerhört vänliga, trevliga och positiva. Helt annan målgrupp än den vi haft de andra åren.
Vi har nog inte haft fler besökare än tidigare, åtminstone inte när det gäller rent konstintresserade. Vi hade bara två besökare som kom enbart till oss och inte för tennis. Tror många blev avskräckta från att komma under dessa dagar pga mycket trafik, parkeringsavgifter mm. Vi fick väldigt fin kritik från besökarna, vilket var kul från just dessa ”världsvana och belevade tennisfans”. Hoppas och tror att vårt fina samarbete mellan oss tre utställare även avspeglar vår utställning. Vi har lagt ner massor av timmar på att just få en harmonisk och fin utställning, både månader innan och vid själva hängningen.
Tycker vi har lyckats väldigt bra.
———————————–

Helgutställningar
Det är ledig i Mästers för utställning 7-8 och 14-15 september efter återbud. Vill du ta helgen hör av dig så snart som möjligt.
Priset att ställa ut är 300 kronor. Vill du ha en medutställare som inte är medlem i förening kostar det denna 500 kronor.
———————————–

Gravplats
Det finns en privat gravplats för personer som levt på Svaneholms slott. Om du går över gräsmattan framför galleriet svänger åt höger och följer åkerfältet fram till skogsdungen, går halvvarv som klockan runt denna så hittar du en glipa i skogen. Den leder in till tre gravar med 7 namn.
———————————–

Nästa möte: 2 september kl 19.00. då åter i bankens lokaler.
Föreningen fyller 25 år den 5 september så det tänkte vi fira på något sätt.