Påsken 2019

Nu är påskutställningen över. Det var mycket mindre besökare då vädret var fantastiskt hela helgen. De som kom var dock konstintresserade och försäljning var ganska bra. Vi fick mycket beröm för en fin utställning i Mästers Galleri, tack till er som gjorde detta möjligt. Som ”vanligt” bjöd kassan på problem men efter mycket frågande hit och dit har det mesta löst sig.
———————————-

Bussutflykt

Den 18 maj arrangerar vi en konstutflykt som går till Halland. Det finns fortfarande platser kvar för den som är snabb. 300 kronor kostar det att följa med och det gäller också dina vänner.
———————————–

Nationaldagen förlängs

Då Nationaldagen infaller mitt i veckan har vi beslutat erbjuda deltagarna att utan extra kostnad få ha kvar sina alster helgen som följer.
———————————–

Helgutställningar

Det finns en del helger kvar som ger medlem möjlighet att visa upp vad man kan. Ledigt just nu är 22-23 juni samt från 28-29 september och alla helger i oktober. På vår hemsida ser du vem som redan anmält sig till olika helger om du hellre vill fråga dessa om en gemensam utställning. Meddela Lars-Göran vilka dagar via info@skhf.se som du valt att ställa ut. Priset att ställa ut är 300 kronor. Vill du ha en medutställare som inte är medlem i förening kostar det denna 500 kronor.
———————————–

Mervärde med SKHF

På senaste medlemsmötet framkom synpunkter och önskemål beträffande mervärde att vara med i SKHF. Det var bland annat önskemål om sänkt medlemsavgift till 200 kronor per år. Denna får vi diskutera på kommande möte därför att 200 kr ger en årsintäkt på 12.000 kr och vårt galleri kostar 18.000 kronor. Man önskar också fler beslut på medlemsmöten som styrelsen sedan verkställer för att öka medlemsinflytandet. Tex ta bort regelverket kring hängning i Mästers då det ansvaret ska ligga på utställaren hur utställningen ska gestaltas. Resmål såväl inom Sverige som utomlands för att se på konst eller ställa ut gemensamt. Med mera som följer på kommande medlemsmöten.
———————————–

Nästa möte: 6 maj hos Smen på Skramlan kl 19.00