Björn Weiland och Nils-Eric Magnusson 24 och 25 augusti.

Björns och min utställning i augusti kommer att gå under temat ”Mixed media”. Det blir spännande bilder, keramik och måleri som förhoppningsvis också sätter betraktarnas fantasier i rörelse.

Björn har ägnat sig åt konstnärlig verksamhet i väldigt många år men befinner sig trots det ständigt i något utvecklingsskede. Hans måleri spänner över de mest skiftande ämnen och man överraskas ständigt av alla de underfundiga, intelligenta, samhällskritiska och subtila infall denne humoristiske konstnär uppvisar. Hans skapelser i keramik överrumplar betraktaren och sätter fantasier i rörelse.

Nisse har fotograferat sedan sin tidiga ungdom. Han kallar sig autodidakt, men den som är vetgirig tar sitt intresse på stort allvar och upphör aldrig att utveckla sitt kunnande. Naturlyrik, förgänglighet och humor är bara en del av det Nisse har att erbjuda. Nisses bilder är inte bara datorprodukter utan en del har också genomgått en klassisk framkallningsprocess. Det är bara att njuta och det ska bli ett nöje att ställ ut tillsammans med honom.

 

 

Mästers Galleri